Summa sidvisningar

tisdag 29 november 2011

Måndag 28 november

Ja, så fortsätter vi ner mot Marbella, litet stopp på vägen för rastning, tankning mm. Utanför Cõrdoba fanns massor av små Ferdinands, så det är nog härifrån han kommer. Här finns också milslånga vidder med olivodlingar, några höll på att skörda. Odling efter odling, i det oändliga.....vart tar alla oliver vägen tro?
(hihi, vi äter dom på löpande band i olika format)
Rastning av hundarna utanför Cõrdoba och en macka till oss.
Hundarna ute på promenad i Cõrdoba


Utanför Cõrdoba såg vi flera små "Ferdinand", här växer dom!

Andalusiens tjur följer vår väg
Olivodlingar i det oändliga

Stopp blir det också vid Aranda de Duero där det intogs en liten öl i solen, o två spanska hundar hittade vi här. Här satt vi en stund och bara njöt. Fyllde på vatten i dunken till hundarna.
Spansk hund


En stund senare fortsatte vi resan och leta efter en tapp och servicestation, men istället stannade vi utanför en skola i Antequera.  Här hittade vi fritt nätverk så vi kopplade snabbt upp oss för att få telefonnummer till de vi skulle hyra lägenheten av. Skickade snabbt iväg ett mail till dom att vi var snart framme. Så, nu var vi ännu ett steg närmare....

Resten av resan gick som på räls, strax utanför i Mijas Costa bergen rastade vi hundarna en gång till för att de inte skulle ha panik när vi letade oss fram till huset.
Utsikt mot Calahonda



Precis framme
Vi körde ner en avfart för tidigt och fick fråga oss fram 2 gånger, men sen så var vi framme i Calahonda Mijas Costa.
Vi ringde paret vi hyr av, dom bor i Marbella, så de skulle komma strax och sade till oss att sätta oss i strandbaren och ta något att dricka. Se, det gjorde vi snällt, var sin öl i solnedgången blev det.







Paret kom och vi gick upp till lägenheten. Liten men tillräcklig för oss. Finns en bäddsoffa, tv, liten köksdel, skrivbord, ett sovrum med dubbelsäng, toalett med dusch och tvättmaskin. En balkong med 2 stolar och ett bord, på 12 våningen med utsikt över horisonten och havet.
Utsikt upp mot bergen åt ena hållet

Balkong med 2 stolar o bord

Vardagsrum med bäddsoffa

Köksdelen i bakgrunden

Sovrum

Ullis tittar ner från balkongen, stranden precis nedanför

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar