Summa sidvisningar

onsdag 7 mars 2012

28 februari - 7 mars

Dia del Andalusia den 28 februari.

Vi samlades utanför huset och åkte med Miguel och Angelica till puben som skulle ha gratis paella, flamencouppvisning mm. Massor av folk redan på på plats så vi fick sätta oss under tak, solen nådde inte ända fram dit men var på väg runt trädet som stod i vägen. Träden får man inte kapa hur som helst här, dom som finns efter gator, i parker osv är skyddade av lagen. Så även dom som skymmer solen på uteserveringarna.
Medan paellan gjordes färdig började vi med var sin öl i alla fall, och en stund senare var paellan färdig.
Paella

Kockarna

Små dansare

Carla poserar

Pepe poserar

Gratis paella e gott

Solen kom fram så då åkte bordet ut.

Men, alltid är det någon som har ont av nåt,....någon flamencodans och musik blev det inte. Det är helgdag och folk är lediga och dessutom en festlighet som skulle firas. Men "någon" ringde polisen som var där först för att det spelades musik, det var precis i början. Nästa gång dom kom var när flamencodansarna kom och provade lite musik i anläggningen....så det blev ingen dans och ingen musik. Tråkigt, antagligen någon av de andra 2 intill liggande, en pub och en restaurang som ringt, de hade inte nån folk hos sig.

Resten av veckan till gick och G tränade golf, men det hade jag inte tid till som satt framför datorn och jobbade som vanligt :(
 

Så på söndag var det grillfest ute på ett område som kommunen gjort i ordning i en olivlund, massor med bord och grillar som finns på plats.
Där gäller det att vara ute i god tid...vilket väl inte vi var. En grupp hade lagt beslag på 2 bord och grillarna som hör till, de överlät ett bord till oss så vi kunde ställa maten där, men grillarna var upptagna ett tag framöver. vi = ett gäng med några ursprungligen från Spanien, Frankrike, Belgien, USA, Danmark, Sverige, Tyskland och säkert nåt annat land jag glömt, runt 20 talet vuxna och massor med barn och 2 hundar.
Samling för grillning
Utsikt från grillplatsen

Miguel vill grilla

Ingen rök utan eld


Nu äntligen fick vi börja grilla
Nu äntligen fick vi börja grilla och det åkte fram diverse korvar från Marocko, spanska korvar, karrebitar, kyckling mm. Till grillmaster (jag började grilla) så kom det fram vin, det hör till, eller hur?
Första grillningen redo att ätas

Fler som äter

Grillmaster 2

Grillning nr 2 med räkor och mer korv till Lars


Upp i trädet 

Hoppa

Hopprep

Avslutning på en härlig dag med fotboll i skymningen 

 Hur vädret var behöver väl inte sägas, syns väl på bilderna ;)

Nu har även solstolarna åkt fram vid baren, de har fått tillägg av parasoller och fler stolar under veckan.







I morgon 8 mars är det dags för besök nummer 2 att hämtas på flygplatsen, välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar